Used carsalesman sales pitch :)

Damn, het is vandaag een komen en gaan van bezoekers op mijn weblog. De meeste bezoekers komen via de GroenLinks kandidatenlijst (nog even snel kijken), de site ondersteboven.nl en WieKiesjij.nl. Gezellig hoor al die mensen die op de valreep nog even komen kijken of ze eventueel hun stem aan me kwijt willen.

Wel jammer dat maar zo weinigen even een berichtje achterlaten. Tis gluren bij de buren. Maar goed, voor de mensen die een gluurtje komen plegen, hieronder nog een overzichtje van zaken die ik belangrijk vind, waar ik over geschreven heb of waar ik de afgelopen weken heb rondgewaard. Wie weet zit er iets tussen dat je doet besluiten een kruisje achter mijn naam te zetten (of op dat knoppie te drukken). Het kan natuurlijk ook dat je na het lezen je stem juist weer intrekt. In dat geval: TssssSsSs

Integratiemoeheid

Ben ik allochtoon?

Alice in de schilderswijk

Geschiedenis en identiteit

Kut-Hollanders

Nederland VerWilder(s)t

Slachtoffers en daders

Hoofddoekje op

Het koninkrijksgevoel

Kandidaat Tweede Kamer

Er is nog veel meer uiteraard, dit kon ik zo snel opsnuffelen. Gebruik het zoekvenster aan de rechterkant om de site te doorzoeken.

Op andere sites:

Spits

Pimp your vote

Ondersteboven.nl

Lijst0 (23 oktober)

Improvive

BlueAce

Wereldomroep

GroenLinks

Eigen sites/projecten:

www.martenostro.nl

Aruba Weblog

Madame JeanetteΒ (kom op met die recepten mensen)

Zie voor de rest de links onder ‘Mijn Sites’

Β 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. Ook al ken je me totaal niet, mijn stem heb je ook. Hopelijk scheelt dat net die ene voorkeurstem en kom je in de kamer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit