Rubbertjes

Sangggg, mijn gunst. Wat lees ik nu????Β OK, wie is deze man en wat hebben ze met de paus gedaan.

Nee hoor, niet klagen, positief blijven. Als hij het flikt is dat een stap in de goede richting.

ROME – Paus Benedictus XVI is bezorgd over de verspreiding van aids en heeft daarom een onderzoek laten instellen of condooms niet toch theologisch toelaatbaar kunnen worden verklaard.

Dit meldde de Italiaanse krant la Repubblica dinsdag op gezag van een hooggeplaatste bron in het Vaticaan. De paus heeft een dossier van bijna tweehonderd pagina’s laten samenstellen over theologische en wetenschappelijke aspecten van condoomgebruik. De Congregatie voor de Doctrine van het Geloof gaat zich daarover buigen.

Tot nu toe had de Rooms-Katholieke Kerk condoomgebruik altijd strikt afgewezen.

 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

10 comments

  1. Je bent niet helemaal goed op de hoogte Xaffie. Onder bepaalde omstandigheden is het gebruik van condooms geoorloofd. Ga er even voor zitten, want je zult van de reden anders stijl achterover slaan. Als de vrouw met aids besmet is en haar echtgenoot dreigt de dodelijke ziekte ook te krijgen door seks met haar, dan mag de man een condoom gebruiken. Dit is vooral tot stand gekomen door de situatie in het werelddeel Afrika.
    Overigens vind ik wel, dat ze aardig inconsequent zijn. Het heeft nooit gemogen, is ons verteld, waarom nu ineens wel. Maar ja, ook een religie hoort met de tijd mee te gaan.

  2. ja op consequent zijn kan ik weinig religies c.q. religieuzen betrappen.
    Maar het zou fijn zijn als het ook al mag vΓ³Γ³r duidelijk is of een van beiden aids heeft.

  3. Pingback: Cheap meds soma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit