Pastors de ere-allochtoon

Nederland volgens Marco Pastors:Β (uitzending 6 november)

“Dan moet je bij mij in de buurt komen, Daar wonen heel veel allochtonen. Het is een van de armste wijken in het land. 60 tot 70 procent van de kinderen daar trouwt met een partner uit het land van herkomst. Da’s ook jouw land. Dat zijn geen echte mensen die verliefd zijn geworden, dat wordt allemaal geregeld. Dat gebeurt in jouw land. Vrouwen die worden binnengehouden. Vrouwen die niet aan het werk mogen. Vrouwen die een hoofddoek moeten dragen. Die hele softdrugsscene, die productie enzo. Daar zitten ook heel veel allochtonen in omdat het ze gewoon niet zoveel kan schelen wat er gebeurt met de rest van dit land. Dat is ook jouw land. Je moet zeggen: hartstikke fijn dat je hier bent, maar we gaan wel even praten over homo’s over vrouwen over aan het werk gaan, over je kinderen dwingen met iemand te trouwen en over de vrijheid van jezelf en je kinderen om uit dat verrekte geloof te treden.

Zowel Wilderz als Pastors zijn een beetje verdwaald. Beide doen net alsof alle allochtonen molsims zijn en alsof alle moslims net uit een boom zijn gevallen.

Het grappige is dat Pastors in zijn onzinnige verhaal zelf aangeeft dat zijn wijk de armste is van Nederland. Maar daar praat hij dan snel overheen. Het gaat natuurlijk niet om armoede, dat hebben die mensen enkel en alleen aan zichzelf te danken. Het gaat er gewoon om dat het allochtonen niks interesseert wat er met deze maatschappij gebeurt.

Ja Marco ( mag ik je Marco noemen? Ach, jij noemt me allochtoon, dus het mag vast wel), dat is het dus. Allochtonen zijn natuurlijk ook geen mensen van vlees en bloed. Allochtonen zijn kwaadaardige wezens die erop uit zijn jouw Nederland te saboteren. Nu doe je vaak dom Marco, maar volgens mij ben je dat helemaal niet. En dat is ernstig, want dat betekent dat je zelf ook best beter weet. Dat betekent dat je deze dingen alleen maar roept omdat je macht wil vergaren. En dat dat dan ten koste van een hele groep mensen gaat en uiteindelijk ten koste van jouw eigen Nederland, daar lig je niet wakker van. Dat is pas eng. Als in jouw beperkte wereldbeeld allochtonen enge mensen zijn die de Nederlandse samenleving willen saboteren, dan ben jij bij deze ere-allochtoon!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

11 comments

 1. ehmm correctie…de man is wel dom. Naja dom, hij kan niet meekomen in een debat, vooral als hij een intellectueel tegenover zich heeft komen de oneliners en uhh en aah’s. Daarbij heeft hij dezelfde afwijking als Sorensen, beide worden emotioneel in een debat en iedereen weet dat je dan in een ravijn stort.

 2. Buiten dat het “programma”van de partij van de heer Pastors mij al helemaal niet aanstaat, word ik altijd al een beetje ‘rooievlekkerig”als ik deze heer op de kijkbuis zie. Meestal ben ik snel genoeg om weg te zappen, maar reeds drie keer was ik te laat, met als gevolg dat ik dus al twee keer een jankende Pastors op de televisie heb gezien. Nu heb ik op zich niets tegen huilende mannen, maar een politicus die in één week twee keer staat te snotteren over het feit dat hij Pim zo mist en dat zijn vader op een feestje was, wordt mij teveel…Wat moet dat worden in toekomstige algemene beschouwingen? Kleenex erbij als de “linkse kerk”weer eens in de aanval gaat? Samen met vriend Zeurensen gaan janken dat alles de schuld van Paars en de Pvda is?
  En dus ook de “allochtonen”……!

 3. Prima betoog, X, en ik ga er helemaal in mee, maar ik denk niet dat Pastors “beter weet”. Dit is waar hij uit voortkomt, wat hij is. Dat is juist zijn kracht en hij speelt ermee. Ik detecteer in hem the sweet scent of resistance. Je zult met meer moeten komen. πŸ™‚

 4. “Chantal
  Nov 7th, 2006 at 3:44 pm
  Ik mag die Pastors niet echt….”

  Ik mag die Pastors ECHT NIET! Hij vormt met Wilders de As van het kwaad, naar mijn mening.

 5. Wat een bijzonder verhaal van die Pastors. Ik ken hem helemaal niet en heb er ook geen behoefte aan. Ik concentreer mij liever op normale dingen, normale verhoudingen en normale mensen.

 6. Tja, Xaviera, misschien heb je wel gelijk. Ik vind het niet erg als mensen hardop discrimineren. Dan weet ik wat ik aan ze heb en dan kan ik ze links laten liggen. Erger vind ik de mensen, die zich niet uiten, beleefd zijn, maar ondertussen…
  Ik kan me toch beter concentreren op mensen, die normaal met andere mensen omgaan of vergis ik me daar in?

 7. “Het grappige is dat Pastors in zijn onzinnige verhaal”
  Hoezo onzinnig? Wat klopt er niet van dan, of is het onzinnig omdat het reeds bekend is?
  In arme wijken (ongeacht waar) wordt niet keken naar dingen die mensen met fatsoen belangrijk vinden.
  Wat nou schone buurt, flikker die bank maar van 7 hoog over het balkon gelijk met de rest van mn vuilnis want ik ben arm. Tuurlijk joh
  Het wordt toch wel opgeruimd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit