Vereeuwigd

Jemig – leuk hoor, semi-bekende-Arubaanse-Nederlander zijn πŸ™‚ Ik ga zo dus stemmen, maar niet helemaal alleen. Een cameraploeg van de Antilliaanse televisie gaat mee naar het stemlokaal. Ik hou het nu dan ook kort want zodra ze in het doolhof dat Utrecht heet een parkeerplaats hebben gevonden (ha, good luck!), ga ik stemmen.

Ik ben benieuwd wat voor ingewikkelde kwesties ze me nu weer zo op de valreep voor gaan leggen. Maar wie weet valt het mee en krijg ik gewoon de kans om te zwaaien: “Hey ma, ik ben op tv!” he he he – Al denk ik dat ze dat maar minimaal kunnen appreciΓ«ren.

Ik werd trouwens vanmorgen om 7 uur nog door een zogenaamde zwevende kiezer gebeld. Ben benieuwd voor welk vroeg radioprogramma dat was. Maar daarover later meer. Ik moet gaaaaaaannnnn….

Β 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

10 comments

 1. Hey Xaviera,

  Ook mijn stem heb je binnen! πŸ™‚
  (Welliswaar niet direct door jouw persoon (kende je niet)maar volgens het bottoms-up principe..)

  Maar nu ik je gezien en gelezen heb ben ik blij dat ik op jou gestemd heb!

  Alvast veel plezier op je overwinningsfeesje voor vanavond! πŸ˜‰

  Grtz,

  Jan Willem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit