Vreten

Jemig de pemig wat ben ik tegen de doodstraf. Toch wil ik het er nu even over hebben. Op een moment dat ik extra veel honger had (zo net voor de kantine opende) zat ik na te denken over eten. Wanneer mijn maag zich verlaten voelt, heb ik daar wel vaker last van. Stel je nou eens voor dat je op death row zat. Het is bijna tijd voor je executie. Je mag je laatste menu samenstellen. Nou laten we er voor het gemak van uitgaan dat ik gelijk heb en dat hemel en hel en reincarnatie niet bestaan. Dit wordt je allerlaatste zelf gekozen aardse belevenis. Wat staat er dan bij jou op het menu???

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

18 comments

 1. Ik ga me dan doodeten πŸ™‚

  hmm roti, nasi, karni stoba, beetje pasta, stifado, moussaka, lomito, nog meer lomito, pastechi, johnny cake, biefstukje erbij. fajitas en wat shoarma.

 2. Misschien wel iets dat overmatige darmgassen veroorzaakt, die dan bij de executie in één keer allemaal vrijkomen. Pak ik ze toch nog een beetje terug.

 3. Daar vraag je zowat, ik denk dat ik zou gaan voor een lekkere biefstuk met rode-portsaus, met sla. En als toetje creme brulee…… en een reep chocolade toe. Niet te gek doen, maar gewoon lekker.

 4. Shahi paneer en Peshawari naan van mijn bezorgpakistaan, een fles Dr. Pepper, een reep witte crisped rice chocola van Appie. Ik word best wel blij van zo’n deprimerend idee!! πŸ˜€

 5. Verse frites met fritessaus, appelmoes en een kip uit de oven. Tajine van champignons met draadjesvlees. Als toetje brownie met ijs een klodder slagroom en niet te vergeten… een zak gemixte schepsnoep van Jamin.

 6. De meeste waanzinnige vette hap die je maar kan bedenken…en daarna heel ranzig een lekkere Marlboro opsteken *hijsSSSsss* … 6 jaar gestopt….nog steeds kan ik me het genot van vet voedsel en roken herinneren. Wat is het toch fijn om walgelijk te zijn… πŸ™‚

 7. Het idee om te dood te gaan zou mij alle eetlust ontnemen. Zou geen hap door mijn keel krijgen. Een goede stevige cocktail lijkt me op z’n plaats. Even nog een die tinteling op de lippen even nog wegdromen bij wat de geuren in je hoofd losmaken. En dan maar wachten wat er komen gaat… Recht zo die gaat schipper!

 8. ach we gaan allemaal dood toch?
  en zie het zo in landen als Irak en Afrika krijgen ze niet eens een laatste maal. In landen als Afrika hebben ze misschien nooit zo’n maaltijd gehad dus geniet ervan!

 9. Hmm stel je laatste wens is een cocktail en je bent 20 jaar. dan zeggen ze. Sorry the legal drinking age is 21!!

 10. Een snuif speed en een pak peuken! Ga ik tenminste met een feestje in mijn kop ten onder.. Zowel snuiven als roken heb ik al jaren geleden opgegeven, maar what the fuck? Dood ga ik toch!

  Een galgenmaal hoef ik niet. Met die speed in mijn lijf heb ik toch geen honger.. alleen maar rookdrang πŸ˜€

 11. OK, mijn menu:

  Vooraf kippensoep en erwtensoep

  Dan een long Island ice tea Γ©n een PiΓ±a colada

  Hoofdgerecht een pizza mushroom, een Whopper, een portie curly fries met ketchup, een Chicken Tikka Buhna, Bruine bonen met rijst, kip kerrie, roergebakken spitskool, kousenband en patatas bravas.

  Nagerecht: een grote bak straciatella ijs met slagroom.

  Een koffieverkeerd om het allemaal af te sluiten. En tijdens het eten een continue stroom baco’s en sambuca met cointreaux.

  Vol is vol…jammer genoeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit