En jij?

Ik vertrouw zelden mensen die mij aanraden om niet eerlijk te zijn. En jij?

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

11 comments

  1. Ik krijg er altijd een ongemakkelijk gevoel bij. Vooral ook omdat er meestal de suggestie achter zit dat het dom zou zijn om eerlijk te zijn. Alsof je zelf niet kunt bedenken dat je voordeel zou behalen als je oneerlijk bent in sommige situaties.

  2. Heel vreemd als mensen zomaar spontaan zeggen: je moet niet eerlijk zijn joh. Hangt van de situatie af. Wie wil je wat laten verzwijgen? Of niet eerlijk over zijn. Vertrouw je je vrienden niet als die zeggen dat je moet/ mag liegen over iets in een relatie? Of op werk? Zoals de waard is.. denk ik dan ja. Misschien wat middeleeuws principe maar functioneert nog wel redelijk goed als graadmeter. En bepaalde mensen moet je gewoon met een korreltje zout nemen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit