Op z’n flauwst

Mijn zusje gaat bijna verhuizen Boehoeeeeeeeeee. Op mijn eerste vrije woensdag ben ik samen met haar naar haar nieuwe huis geweest. Een combinatie van camera, filmediting programma, teveel tijd en een nerderige inborst leverde dit filmpje op. Ik noem het: Xaf op z’n Flauwst!

Nu kijken want binnen een paar uur bedenk ik me eventueel weer en is het weg 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=RvUv-lS1BOU

Kleine lettertjes: Het filmpje is eigenlijk niet erg interessant voor mensen die geen familie zijn. Maar het is een oefening voor een volgend projectje waar ik mee bezig ben. Wie weet wordt dat wel leuk
Ik neem geen enkele verantwoordelijkheid voor mijn hoofd: een weekje griep en je hebt bagage onder je ogen 🙁
🙂

httpv://www.youtube.com/RvUv-lS1BOU

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

8 comments

  1. Hollaaaaaa! Get ur freak on! 😀

    Maar dit is ook lollig voor niet-familieleden hoor! Ik vind je hier trouwens Arubaanser klinken dan toen bij GroenLinks! 😛

    En die vuilniszakkenzooi is misschien wel allochtoons, maar die oer-Hollandse flonder (vlonder?) maakt veeeel goed! 😛

  2. Hahaha, erg grappig!

    Verdomd, CasaSpider, je hebt gelijk over dat accent. Maar dat vind ik eigenlijk wel een pluspunt hoor. Dat rechtse plebs van tegenwoordig kan niet arrogant genoeg behandeld worden.

  3. Dank je, ik weet nu weer waarom ik zo’n pest hekel aan Nederland heb. Kan ik ergens het recht op Nederlands inwonerschap inleveren? Er schijnen behoorlijk wat mensen te zijn die er wel willen wonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit