Dagwinnaars

Gewoon, omdat het mijn werk is. Ik krijg gewoon betaald om te bloggen. Heb je wel enig idee hoe gaaf dat is πŸ™‚ ( http://wkwebcamzitten.web-log.nl/wkwebcamzitten/Β )

De winnaars zijn weer bekend. Ook deze keer viel de beslissing ons zwaar. Eigenlijk wilden we niemand wegsturen. Hier en daar gingen er stemmen op om iedereen gewoon erin te houden. Maar we konden natuurlijk niet buigen voor het zwakke deel van de redactie. Regels zijn nou eenmaal regels. Dus, zonder verdere vertraging, hier de winnaars:

Op nummer 1 Kirsten. Kirsten gaf alles wat ze had. Haken, breien, knippen, plakken. Wij zagen Kirsten de hele dag freubelen. En dat was te zien aan haar modeshow. Vintage, uit de winkel, gebruiksvoorwerpen, uit de keuken. Het kwam allemaal voorbij en dat heeft haar de eerste plaats opgeleverd.

Op nummer 2 Ivan. Niet alleen was zijn show leuk in elkaar gedraaid, met de nodige humor. Hij was ook slim genoeg om kids in te zetten. De biologische klokken hier op de redactie draaiden door. En die bodypaint vergeten we ook nooit meer. Nu maar hopen voor Ivan dat het geen onuitwisbare indruk is.

Op nummer 3 Linda. Haar idee om per continent in 1 soepele beweging alle outfits te laten zien vonden wij origineel en leuk om naar te kijken. We hopen dat Linda voor de dagopdracht van morgen ook haar andere kwaliteiten inzet. Want Linda kan veel meer dan alleen haar bikini showen.

Dat betekent dat we bij de afvallers van vandaag zijn aanbeland. Ai, een moeilijk moment. Weer 2 toppers weg. Weer 2 webcamraampjes dichtgetimmerd. Jacues en Daniel we gaan jullie missen, maar het WK Webcamzitten is voor jullie voorbij.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit