Magic painting

En ja hoor, ik zit alweer achter het WK webcamzitten. Dit keer kwam ik bij het schrijven over de dagopdracht een blast from the past tegen. Damn, dat is lang geleden. En het ergste is, dat ik altijd naar het programma van Bob Ross keek. De schilderijen die mister Afro maakte waren vreselijk, maar de manier waarop hij het deed was echt betoverend. Althans, voor iemand die echt niet kan tekenen. Gelukkig is er altijd Youtube en kan ik – gewoon voor de nostalgie – nog even naar Bobbie kijken. Tsjek het uit:

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/hQ0dNVrWdzc” width=”425″ height=”350″/]

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit