The demon has returned

Rita Verdonk blijft een idioot. Nu wil ze tegen het advies van de Raad van Staten in Antillianen terug gaan sturen. Volgens de RvS is het in strijd met het Europees verdrag van de rechten van de mens. Maar ach, door zoiets kleins laat roti zich natuurlijk niet tegenhouden. But who cares, right? Het zijn maar Antillianen.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

  1. Was dat mens niet van het desbetreffende departement afgehaald. Of snap ik het nou allemaal niet meer? Het is haar (ik mag hopen voor eeuwig) laatste stuiptrekking.

  2. Inderdaad Flipse, ik snapte het ook al niet meer. De transparantie vasn de politiek van nu. Mens was toch op Jeuigdzorg gezet? Niet dat ik daar in mijn geval blij mee was, al mag ze van mij wel wat ‘hulpverleners’ buiten zetten hoor πŸ™‚ En dan vooral de ‘hulp'(uch) die vanuit Den haag komt op alle vlakken van jeugdbeleid en gezondheidszorg dan.

  3. Het gaat dan ook om jeugdige Antillianen die ze eventueel terug wil sturen, die vallen weer wel onder haar departement. Maar het moet nog door de kamer hoor, dus maar afwachten of het doorgaat. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een verkrampt, hysterisch mens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit