The final countdown

Zo de laatste dag van het WK is aangebroken. Blij? Nou ik eigenlijk wel. Ik vond het heel erg gaaf om te doen, maar ik lijd nu wel aan WK-Webcamzitten-RSI. Ik heb een week lang van ongeveer 10.00 uur ‘s ochtends tot +/- 1 uur ‘s nachts de webcammers in de smiezen gehouden en over ze geschreven. Als experiment vond ik het heel erg geslaagd. Er is natuurlijk nog veel meer over te zeggen, maar dat komt nog wel een keer. Ik zit nu ook te overwegen om de webcam niet alleen meer te gebruiken om met mijn verre ouders te kleppen, maar te integreren in mijn weblog. Ik weet nog niet precies hoe, want ik ga dat ding natuurlijk niet de hele dag aanzetten. Maar ook daar kom ik nog eens op terug. Nu ga ik eerst het WK afmaken.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit