Gvd

Kinders, kinders, wat voel ik me beroerd. Zelfs een goedkope horrorfilm (dark Ride) brengt geen verlichting. Ik heb – in mijn enthousiasme voor ongezond eten – weer eens nagelaten om rekening te houden met het feit dat mijn maag een victoriaans flauwval vrouwtje is. Dus na pizza’s, stokbrood, kipburgers en veel cola-light betaal ik nu de prijs. Wat kan zoiets kleins als je maag een ellende veroorzaken zeg.

Goed einde klaaggezang, begin herstelstrategie; bruine rijst, kip, veel groente en ladingen water. Maar eerst nog maar een eindje op bed liggen.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Pizza’s, stokbrood, kipburgers, kortom, 10.000 calorieën? En dan toch Cola light? Misschien is dat het euvel.. je maag kon die contradictie niet aan en wenste gewone cola 😛

    In ieder geval beterschap.. ik ken het probleem. Niet fijn.

  2. thanks ya’ll!!

    @Jenni: ik heb het niet allemaal in 1 keer gegeten hoor!!! Verspreid over een week ofzo!

    @Suus: Thanks!

    @Pascal: Nou ik dacht dus van wel en ging naar mijn werk. Om een uurtje of 4 hield het dus echt op. Mijn bed en mijn kruik zijn mijn beste vrienden momenteel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit