Kom eraan….

Ik wΓ‘s ziek. Ik ben beter. Maar het loggen wil nog even niet. Te moe! But I will be back. Misschien morgen al. En dan vanaf mijn nieuwe Acer 17″ inch scherm laptop. Ben ik blij? Je hebt me door!

X.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

 1. HΓ©,

  Bijenkorf?
  Nu ga je zelfs onderweg bloggen. Oh ja, dat kon al met je telefoon. Ik verwacht nu dubbel zoveel blogs, moet ik zeggen.

 2. Laptop, 17 inch scherm πŸ™‚ Mijn lobby voor een betere laptop lijkt ook de goede kant op te gaan. Ik heb nu een waardeloos ding zonder rechten om zelf de nodige tools te kunnen installeren. Ik heb vaak geklaagd maar de automatiseringsmannetjes vinden dat ms kladblok een prima tool is om met html en php te kunnen werken. Maar nu eindelijk lijkt iemand op een wat hoger niveau te begrijpen wat ik nodig heb, Duim maar voor me πŸ˜‰

 3. @Flipse: nou is dat natuurlijk wel het echte hardcore programmeren hΓ¨, in Kladblok intypen en dat het dan ook meteen werkt! Ik ben ook helemaal tegen lettertypes in Kladblok. Welke oen dat nu weer bedacht heeft….

 4. @ilham: nee van Paradigit. Ik denk dat dubbel zoveel blogs naar alle waarschijnlijkheid niet gaat lukken. Maar als JIJ nou eerst dubbel zoveel doet, dan doe ik ok een poging πŸ™‚

  @Suus: ja goed he πŸ™‚

  @Flipse: ik duim absoluut voor je. Niks frustrerenders dan een minimaal systeem!

  @Laurent: aaah nerdspeak πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit