Back2work

Na een weekend eieren verven (morgen het resultaat in beeld), Olympisch bed- en bankhangen, veel te lekker, veel te veel eten, shoppen (o.a. 250 gig harde schijf), computernerden voor gevorderden, opruimen, Yahtzeeën, zonaanbidden, wezenloos voor me uit staren, baco en long island ice tea drinken en kater verdragen, is het morgen weer tijd om aan de slag te gaan.

Ik heb er nu nog niet bepaald zin in. Waarom hebben we geen 3 paasdagen? Die haas is het écht meer dan waard!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Ja, we zijn morgen zelf weer het haasje! En dan ook nog es 40 dagen wachten op hemelvaart. Zo schiet het niet op met lekker bezig zijn.
    Ik wens je sterkte voor morgen.

  2. Werken is gewoon onnatuurlijk. Een of andere streber heeft enkele duizenden jaren geleden de landbouw uitgevonden en sindsdien zitten we met de gebakken peren.

  3. Was dolblij met die extra vrije dag (werk tegenwoordig 6 dagen). Als extraatje heb ik morgen weer een vrije dag. Kan ik eindelijk in de zon gaan bakken. Ik ga tegenwoordig lijkbleek door het leven met wallen tot aan mijn kin.
    @Peter: 30 april is ook een vrije maandag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit