Morgen

Mooi weer, bange dagen. Storm in mijn relatie, storm op mijn werk en dan komt mijn moeder ook nog op vakantie. Mijn log-leegte in één zin verklaard. De relatiestorm is inmiddels weer aan het kalmeren en daar is de relatie in kwestie leuker, mooier, en touchy-feelier van geworden. De storm op mijn werk houdt vooral in dat de dode lijnen me  aan alle kanten om de oren vliegen. En ik niet eens meer bij vlagen de tijd heb om even te lummelen tussendoor.

Maar het komt goed. Als niet vandaag, dan toch zeker morgen, want dan is het weer weekend!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. Hallo X. 😉

    Een goede, dikke, succesvolle vriend van mij die graag met name Antillianen dist om mij wat verder te laten gaan dan ik heel incidenteel denk te kunnen/willen, zei laatst dat we voor andere tijden staan. Tijden die misschien andere methoden, een andere stijl van ons vragen.

    Ik dacht daar een tijdje over na en kwam zelf tot de conclusie dat we er misschien met een beetje politiek, wat filosofie, een beetje game theory, wat psychologie, sales en marketing en de kille inzet en ‘raison d’etre’ van een psychopaat best wel eens zouden kunnen komen. Ik kan dat zomaar zien gebeuren, *Alles* inzetten is mischien wel zo betekenisvol.

    Maja, je hebt ondertussen wel een nieuwe telefoon nodig! Je doet het allemaal van nature, maar moet het toch *ergens* voor doen, weet je. Anders zit je daar maar met je Hobbes op schoot.

    Mannen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit