de Natalee Holloway tour

Zo, gisteren hebben mijn vriend en ik de Natalee Holloway tour gedaan. Oftewel, we zijn naar Carlos en Charlie’s geweest: de bar waar Natalee als laatste levend is gezien. We hebben nog even in alle hoekjes en gaten gekeken, maar Natalee hebben we niet terug kunnen vinden. Waar we wel tegenaan liepen was een grote hoeveelheid dronken Amerikanen en Venezolanen. Carlos en Charlie’s is wat ook wel een Tourist Trap wordt genoemd. Er worden ladingen gratis alcohol weggegeven. Er is een entertainer die spelletjes speelt en dansjes doet met de toeristen en er wordt muziek gedraaid (aan het begin van de avond dan, wanneer er bijna alleen nog maar toeristen zijn) waarvan toeristen denken dat Arubanen er de hele dag naar luisteren. Liedjes zoals Who let the dogs out en Feeling hot hot hot. Het ergste van alles is, dat het gewoon best gezellig is. We kwamen om een uurtje of 10 binnen en waren van plan een uurtje te blijven, maar uiteindelijk waren we pas om 2:15 weer thuis.

Vandaag gaan we de grand Island tour eindelijk doen. Natural pool, (wat er over is van de) natural bridge, Casibari rock formation, de grotten etc. etc. Voor wie geen idee heeft waar ik het over heb: ik zal proberen het een en ander te filmen.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit