Mysterie

Er zijn veel mysteriën op de wereld. Het loch Ness monster, Yeti, de populariteit van Char, de bermuda driekhoek en niet te vergeten het ontbreken van een bovenlip bij Rita Verdonk. Maar waar ik dus verbaasd over ben, is een mysterie waar niemand wakker van lijkt te liggen. Een mysterie zó mysterieus dat het nog niet eens ontdekt is als mysterie. Gelukkig hebben jullie mij nog. Mij en mijn alerte geest. Via mij kan dit mysterie niet alleen naar de oppervlakte worden gehaald, maar misschien zelfs opgelost.

Het heeft geen zin om de inleiding nog langer te maken. Laat ik maar eens niet om de struik heenslaan. Here goes: Hoeveel afleveringen van Law & order zijn er en uit welke eindeloos diepe Law & order put komen ze dan?

Iemand een antwoord?

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

  1. En, wat is dat geluid tussen de scenewisselingen??? Je zal daar de rechten maar van hebben, dat bij iedere zoengzoeng de kassa rinkelt 🙂

  2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een aflevering heb gezien. Dus, vertel: mis ik iets?
    Lang geleden hier trouwens al ooit geweest (mooie en interessante site!) en ik zag dat je vandaag bij mij gelurkt hebt. Ik zeg: welterusten!

  3. Thanks!

    Mis je iets….? Even denken…. Nou law & order is echt van die hang-tv. Het verloopt altijd zo’n beetje langs dezelfde lijnen. Je mist dus niet echt iets 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit