En….. actie

Op een dag gaan we allemaal dood. Dat is voor de persoon die de pijp uitgaat ook meteen het moment dat hij weet wie er nou al die tijd gelijk hebben gehad: de joden, de christenen, de moslims, de mormonen, scientology etc. Persoonlijk ben ik er altijd van overtuigd geweest dat de creperende mooi op z;n neus zou kijken. Of eigenlijk helemaal niet. Er is gewoon niks. Alleen dood. Als een nachtkaars enzo.

Blijk ik het dus al die tijd fout te hebben gehad. Blijken dus die boeddisten het al die tijd bij het rechte eind te hebben gehad. Want als dít geen knap staaltje karma in actie is, weet ik het ook niet meer. Zo zie je maar weer welke inzichten je op je ouwe dag nog op kunt doen – en dat zo vlak voor het huwelijk. Een fantastisch huwelijkskado, bedankt allemaal en bedankt Rita!

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

2 comments

  1. Nou, als we op ÊÊn dag allemaal dood gaan blijken de Christenen toch gelijk gehad te hebben hoor. Anders is het als we allemaal op ‘n dag dood gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit