Congrats

Getsie Bos, wat een valse nicht blijk je te zijn. De manier waarop je Ella hebt gewipt is niet alleen niet chique, het is ook nog eens een keer onzinnig. Dat mevrouw Vogelaar de toon van het integratiedebat wilde veranderen lijkt me terecht. Stelletje schijterds. Hebben jullie nou echt om tafel gezeten en tegen elkaar gezegd: we moeten meer richting Verdonk. Ze is wel een populistische domkop, maar we kunnen er blijkbaar stemmen mee winnen. En dan die registratie van Antillianen. Wat voor idioot populisme is dat nou weer? Dikke kans dat als je dat verhaal aan dat clubje van de rechten van de mens voorlegt, dat ze je verbijsterd aankijken. Maar goed. Los daarvan, gewoon niet chique, gewoon vals, gewoon bah. De PvdA is zoekende naar een vorm. De vorm die ze hebben gevonden heeft iets te maken met een mes en een rug. Nou gefeliciteerd.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

2 comments

  1. Volgens de Stemwijzer zit ik vaak het dichtst tegen de PvdA aan qua programma, maar ik heb er nog nooit op gestemd, ik heb het altijd een slangenkuil gevonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit