Help Rita de winter door

Rita heeft geld nodig. Wil je haar helpen? Doneer dan jouw 0,02 eurocent via dit formulier. Je krijgt dan blijkbaar een acceptgiro om het over te maken. Wat een service! Een aantal suggesties voor wat je als mailadres kunt invullen:

help@ritadewinterdoor.nl

rita@congo.nl

w@teengezever.nl

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. Haar de winter door helpen? Nee zeg, ze zit er al warmpjes genoeg bij met al die aandacht.
    Overigens: die winters van tegenwoordig stellen niks meer voor, met als gevolg dat je met allerlei beestjes blijft zitten die vroeger gewoon doodvroren. Voor alle duidelijkheid: dit is naturlijk off-topic!! πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit