Tirades on tape

De xenofobische vorm van Gilles de la Tourette, waar mister Wilderz aan lijdt begint een beetje saai te worden. Nu wil hij de Antillen op Marktplaats zetten. Gaap. Z’n verzinsels beginnen hun X-factor echt te verliezen.

Het verscheuren of verbieden van de Koran, het zweren van loyaliteit aan Nederland en nu de verkoop van de Antillen. Niet alleen onuitvoerbaar tenzij in een dictatuur. Niet alleen belachelijk, tenzij in een slechte comedy. Maar ook ronduit saai!

Ik vraag me dan ook af of Wilderz het fenomeen books on tape kent, waarbij bekende boeken, door de schrijver of andere bekende mensen – voor de luiaards onder ons – worden voorgelezen. Ik ben benieuwd of er ook Tirades on tape zijn. Dan wil ik namelijk graag een CD’tje bestellen, zodat ik ‘s avonds van verveling ten minste direct richting dromenland kan.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. Schizofrenie kan vele vormen aannemen. Misschien is een verplichte keuring voor kamerleden een oplossing?

  2. wahahaha. ik zie het nu pas πŸ™‚ zal het straks eens aanpassen, wanneer ik weer achter een pc zit πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit