Internet09

crystal-ball-girl-21Mijn werk als teamleider van een internetafdeling heeft zo z’n leuke kanten. En ik moet zeggen dat dit niet in de laatste plaats is omdat ik een erg leuk team mag teamleiden. Jonge, creatieve en hardwerkende lui die het leven in een kantoortuin meer dan dragelijk weten te maken. En dat ondanks de  aanwezigheid van ook maar redelijke koffie.

En elke keer wanneer ik (of een van de anderen in het team) weer een van mijn ingevingen heb, zijn er altijd weer enthousiastelingen in mijn team die gezellig meedoen aan de uitwerking van het laatste plan. Leuk en wat dat betreft een inspirerende omgeving.

Dit keer werd ik op 1 januari (en daarmee eigenlijk wat laat) ’s morgens (om 13:00 uur) wakker met het idee dat het leuk zou zijn als wij als team eens gingen nadenken over wat 2009 ons op internetgebied allemaal gaat brengen. ook dat idee werd met enthousiasme ontvangen. Vandaag is de presentatie die daaruit is voortgekomen dan eindelijk officieel geboren.

Surf naar Scribd om het resultaat te zien.

Maar dat is niet het belangrijkste deel. We willen je vragen om in jouw team (internet, marketing, communicatie, social media), afdeling, redactie etc. eenzelfde soort oefening te doen. En dan natuurlijk te delen met anderen.  Til er vooral niet te zwaar aan. Doe je voorspellingen, upload je presentatie naar Scribd, sluit je aan bij de groep Internet09 en voeg je presentatie toe.

Ik ben benieuwd!

Een Kijkje in 2009 – Final


Copyright © 2008
This feed is for personal, non-commercial use only.
The use of this feed on other websites breaches copyright. If this content is not in your news reader, it makes the page you are viewing an infringement of the copyright. (Digital Fingerprint:
d2f413630d292d88f0f2fe7fc9374ae4)
Bezoek Contentgirls.nl

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit