Buurten

Het is alweer een tijdje terug dat ik voor het laatst hier iets te melden had. Eerlijk gezegd heb ik nog niet echt iets te melden. Maar ik mis mijn eigen – niet al te grote – webstek.Β  Vandaar dat ik maar weer even kom buurten.

Inmiddels is er het een en ander veranderd. Zo heb ik mijn ouderlijk huis gekocht. Van mijn ouders dus. En gaan we hier heftig verbouwen. Op werk heb ik een promotie gehad die soms meer een straf lijkt. Maar ja, ach – ik ben nog steeds verbaasd dat men bereid is mij te betalen voor wat ik ook gratis zou doen: sites bouwen.

De dagelijkse duizeligheid waar ik 1,5 jaar lang last van had is veranderd in dagelijkse koppijn. En hoewel het niet zo lijkt is dat een hele verbetering. Ik heb vrienden gemaakt, ben vrienden verloren. Heb lol gehad en heb gehuild. Heb genoten en ben angstig geweest. Al met al niks bijzonders.

En nu ben ik weer terug op Xa4a.net. Hoe vaak ik ga schrijven en waarover? Ik weet het niet. Er komt vast veel verbouwingsnieuws voorbij – als we eenmaal van start zijn. Maar leuk is het wel, om even te buurten.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit