2009 in brand

Net voor kerst is de beste tijd voor een borrel. Dus organiseerde ik voor Contentgirls.nl op de valreep nog een kerstborrel. Erg gezellig. Binnen bij Zussen, terwijl het buiten zo hard vroor dat ik naar huis ben geschaatst. Het leek me leuk als iedereen al z´n frustratie van 2009 nog even snel kwijt kon. Ik bedoel, het nieuwe jaar met frustraties starten is natuurlijk een slecht plan.

Dus nam ik een stapel geeltjes en pennen mee en mocht iedereen opschrijven waar ze in 2010 niks meer van wilden horen en/of zien. Ik zou er dan voor zorgen dat al die geeltjes hun einde vonden in onze houtkachel. Er gaat namelijk niks boven ritueel verbranden. Ook had ik beloofd dat ik dat alles in beeld zou brengen…gewoon zodat de geeltjesschrijvers niet het idee hebben dat ik andere rare voodoo met hun frustraties uithaal.

Het heeft iets langer geduurd dan verwacht…maar op de laatste avond van het jaar wist ik net op tijd de geeltjes brandend te krijgen. Klik op de afbeelding om het in z’n originele formaat te bekijken.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit