Van @Leny_K

2011 in brand

In 2009 organiseerde ik op de valreep nog snel een borrel voor Contentgirls. Het was een gezellige avond (in zussen) en omdat ik het saai vond om niet in elk geval iets geinigs te doen, nam ik een stapel geeltjes mee.

Nu zijn geeltjes sowieso natuurlijk meesterlijk (#geeltjes #win), maar we deden er ook nog wat moois mee: iedereen die met de borrel meedeed mocht op de geeltjes opschrijven wát ze van 2009 echt nooit meer wilden zien/horen/meemaken, zodat ik de geeltjes mee naar huis kon nemen en ze vakkundig kon verbranden in mijn houtkachel. Weg met alle rotzooi en welkom 2010.

Ik moet zeggen dat het een prettige oefening was. En ik heb besloten om het dit jaar gewoon weer te doen.

Alleen tijd voor een kerstborrel heb ik niet (we moeten volgende week verbouwen man). Dit keer moet het dus digitaal. Nou ja moet…er moet niks. Maar ik heb een aanbod voor je:

Sla het digitale geeltje hieronder op op je eigen computer. Schrijf er (in paint, in photoshop, met een pen (na uitprinten) of op wat voor manier dan ook) alles op uit 2011 waar je NIKS meer mee te maken wilt hebben, NOOIT meer wilt meemaken of NIET meer wilt zien. 

Ik verzamel dat allemaal en verbrand het tot op de laatste letter. Als bewijs zal ik ook dit jaar weer een fotostripje maken.

Het is een eenmalig aanbod. Jij geeft je ellende aan mij en ik maak het weg! Jawel, dat kan ik!

Je kunt je geeltje uploaden (twitpic, picplz, instagram etc.) en hieronder in de comments de link plaatsen óf je kunt het mailen naar contentgirls@gmail.com.

P.s: je mag zo crea bea zijn als je wilt hoor en insturen mag helemaal anoniem. Liever een eigen geeltje? Gaat uw gang.

================================================================

De eerste brandgeeltjes zijn binnen:

van @Marjan

 

Van @Contentgirl (me dus :))


Van @Gismis
van @Gismis
van @Gismis

 

@Leny_K
Van @Leny_K
Van @Leny_K

Van @Scriptgirl


Van Helma de Boer

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

19 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit