Jouw moment van 2012: omdat morgen nog helemaal leeg is!

Nu 2012 met veel drama aan de vlammen is gevoerd(bewijs volgt nog, wanneer mijn studeerkamer weer betreedbaar is), is het tijd om vooruit te kijken. Op Punkmedia kwam ik een mooie serie blogs tegen van mensen die op (dat verbrande jaar) 2011 terugkeken. Met prachtige foto’s van de bloghost himself. Een heel leuk idee!

Maar terugkijken is eigenlijk niks voor mij! Combineer dat met mijn voorliefde voor fantasiewerelden boven de realiteit en een mooi (afgeleid) idee is geboren.

In plaats van terugkijken op 2011, ben ik benieuwd naar jouw stiekeme fantasieën en dromen voor 2012. Gewoon omdat gisteren geweest is en morgen nog gemaakt moet worden!

De komende tijd ga ik dus wat mensen vragen om hun moment van 2012 te beschrijven (en ergens tussendoor zal ik ook die van mezelf ertussen proppen natuurlijk).

De opdracht: maak het maar zo mooi als je wilt, want in je dromen ben jij de baas hè!

Oh ja, mooie kiekjes heb ik er niet bij gemaakt, maar ik mis dat talent dan ook, getuige ook mijn (met katten gevulde) Flickr-account. Maar iedereen mag wel een mooi plaatje aanleveren dat past bij zijn/haar verhaal..of niet.

De eerste in deze serie is: Robert Keizer en zijn verhaal vind je hier

Check alle Mijn Moment blogs

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit