Mijn moment van 2012: reizen en presenteren

lees meer over Mijn moment van 2012

Het waren er wel een paar, waaronder een de boeking van Anouk, die wereldwijd doorbrak en mij de reisplannen liet uitvoeren. Van privéjet tot aan alle hotelkamers die geboekt moesten worden. Zo nu en dan moest ik mee, wat helemaal niet erg was. Weekendje Dubai weekje Auckland. Ik had zelfs een optreden kunnen regelen van 2 maanden aan boord van de Norwegian Epic. En als dank daarvoor mocht ik 2 maanden mee varen met  mijn gezin.

Wat ook wel een leuke uitdaging was: het communicatiebedrijf dat  na het zien van mijn leuke aanbieding, mij vroeg om elke maand een bedrijfsreis te organiseren. Van touren met Landrovers in de Schotsenhooglanden tot aan diepzeevissen in de golf van Mexico. De eindreis van het jaar was een deel van de Dakar in Argentinië na doen. Dit heb ik kunnen regelen met 4 Toyota Landcruisers over de ruta 40 met een helikopter over de Iguazu watervallen,  een bezoek aan El Calalafate en vandaaruit met een privévlucht naar Ushuaia en een tocht met de `Einde  van de wereld trein`. Het was geweldig.  De eerste plannen voor 2013 zijn al gemaakt. Het bedrijf wil met een wagen in de samba parade in de Sambodromo tijdens het carnaval van Rio.

Door dit alles en natuurlijk ook mijn filmpjes die ik had gepost na mijn avonturen werd ik benaderd door het nieuwe productiehuis `Winger’ van Winston Gerschtanowitz om een programma te presenteren: The Amazing Race.  Ik mag wel stellen dat 2012 echt mijn jaar was!

Dit is het moment van…
Wellicht kent iedereen me al na al die jaren in de reisbranche, je kunt via mij echt de hele wereld over. Als je op reis wilt en het even niet meer weet who you gonna call? Zuléma!

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit