Mijn moment van 2012: Marcel Vergonet

lees meer over Mijn moment van 2012

Dit keer Marcel Vergonet over zijn moment van 2012…!

Toch super dat hij gaat reageren en dan een interview geeft in de studio van FreshTV..

 

Mark Zuckerberg gaat “In The Pocket” openhartig vertellen over de toekomst van facebook en geeft me dan te kennen erg blij te zijn met Google+ omdat hij dankzij de komst van het nieuwe platform zelf weer verder kan met aanpassingen.

Hij was er namelijk zelf nog niet opgekomen om vrienden in adressenlijstjes te plaatsen zodat je content kunt delen met specifieke mensen. Jammer gaat “de Zuck” het wel vinden! Mensen worden namelijk minder zichtbaar voor elkaar en dat drukt ook op zijn commerciële belang. Mensen die deelnemen aan Social Media veranderen nu langzamerhand in individuen.. Hij is bang dat de individualisering toeslaat en er niet meer openlijk met de wereld gecommuniceerd wordt.

Reinout Oerlemans van Eyeworks gaat de aflevering met Zuckerberg zien en neemt daarna snel contact met mij op om van “In The Pocket” een dagelijkse talkshow te maken. Prime Time nog wel. Oerlemans is zelfs zo enthousiast dat hij de film New Kids recyclo direct stopzet. Ook alle afleveringen van Oh Oh Cherso in Ethiopië worden uitgesteld. In 2012 zijn we dus dagelijks te zien op RTL4, 5, 7 en 8.

In 2013 worden alle afleveringen nog eens herhaald op RTL9. Deze zender is gestart in maart 2012. Wat ook erg fijn is, is dat ik zelf niet meer alle onderwerpen hoef aan te kondigen. Dat wordt gedaan door Doutzen Kroes. Na Nova Zembla maakt zij een carrière-move ze is ook een logische tweede optie naar mijn mening. Het is ook niet niks om modellenwerk te combineren met een kindje.

Waar ik nog het meest dankbaar voor ga zijn, is dat we iedere week een discussie hebben tussen twee uitersten. Neem nu de discussie tussen Tim Cook van Apple en Larry Page van Google. Larry wordt best wel pissig wanneer Tim het gaat hebben over de traagheid van de Android gestuurde SmartPhone. Larry laat zich dan eigenlijk best wel op de kast jagen! Hij haalt echt fel uit en begint een relaas over designer-rotzooi en de niet-“open source” houding van Apple bla bla bla jade jade jade… Persoonlijk vind ik het dan allemaal een beetje kinderachtig en zal ik ingrijpen door mezelf in de discussie te mengen. Ik bedoel: de gebruiker bepaalt zelf wel wat hij prettig vindt om te gebruiken. Daar hoeven ze dan op dit niveau niet over te bekvechten.

Verder zullen de volgende onderwerpen de revue gaan passeren:

  • Hyves gaat definitief beginnen met stoppen,
  • Na de Google+ Circles maken ook de – squares + triangles en crosses – hun intrede op Google+ om te kunnen concurreren tegen SonyPlaystation,
  • Justin Timberlake maakt een parodie op “Alice”. Het nummer zal gaan heten “MySpace? where the fuck is MySpace”

…en het meest spraakmakende onderwerp van het jaar zal zijn dat Geert Wlders zijn eigen Social Media platform gaat krijgen. Hij zal het “PVVreconnected” gaan noemen. Uiteindelijk zal dit platform gehackt worden door extremistische linkse hackers en zullen ze foto’s verspreiden waarop een naakte Geert Wilders te zien is die de liefde bedrijft met een geit. Ik kreeg die foto al van hem vlak na zijn daad.. Kijk eens hoe blij die man kijkt! Het wordt echt zijn jaar…

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit