Muziek, wiskunde en jong zijn

Ooit was ik jong. Heel jong zelfs. Middelbareschooljong weet je wel, weet je niet. En toen keken we af en toe op school naar video’s. Jawel, er waren toen nog video’s. Heerlijk was dat. Dit filmpje was een van die video’s. Ik vond het fascinerend, vooral die link met muziek.

Ik had me namelijk niet lang voor het zien van deze film voorgenomen dat ik wereldberoemd zangeres zou worden. Muziek was dus echt mijn ding zeg maar (en turbotaal ook overigens). Ik mis het jong zijn soms….

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit