Er zijn vooral verliezers

Deze campagne van Save the Childeren benadrukt nog maar eens dat het leven een loterij is. Je hebt simpelweg geluk dat je dit vanuit een warm huis aan het lezen bent, je buik vol is van je smakelijke ontbijt en je met een kop koffie wakker zit te worden in vredestijd.

Dat toeval is ook exact wat het zo onwijs sneu maakt om trots te zijn op je afkomst, huidskleur, geboorteland. Blij zijn met het winnen van een miljoen in de staatsloterij is prima en logisch. Trots erop zijn is eigenlijk maar raar!

Klik op de plaatjes voor een grotere versie

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit