Miss nerd

Ik heb me eindelijk opgegeven voor de Miss Nerd verkiezing van MijnDomein. Daarvoor moest ik een motivatie schrijven. Het werd een lang verhaal. Nu maar hopen dat ik in aanmerking kom.

Hi,
Ik wil me graag opgeven voor Miss nerd 2011. Bijgevoegd vind je 2 foto’s en hieronder mijn motivatie:
Waarom ik miss nerd zou moeten worden:
Ik begon in ’98 met mijn eerste internetbaan, in ’99 had ik mijn eerste datingsite, in ย 2001 met mijn eerste blog en in 2003 mijn eerste communitysite. Ik ben dan ook een webnerd. Sind 98 werk ik ook als webspecialist. Ik heb verschillende dingen gedaan: van html’en, tot ontwerpen en van content tot systeembeheer. Over dat laatste: ik heb een tijdje MCSE gedaan, maar niet afgemaakt, webontwikkeling trok me toch meer. Op het moment houd ik me voornamelijk bezig met Contentgirls.nl en die website draait goed. Daarnaast heb ik nog een stuk of 20 domeinen draaien en een eigen VPS server. Oh en ik heb een keer in een heel weekend maar 3 uur geslapen omdat ik mijn joomla installatie niet aan de praat kreeg zoals ik wilde. Een werknerd dus.

Dan, zorg ik altijd dat ik een mooie coole foon heb en natuurlijk geen Mac, want dat is voor trutjes ๐Ÿ˜› Een tablet heb ik gekocht zodra de eerste niet-mac-versie verscheen. En mijn favo gadget is nabaztag. Mijn konijn dat tai chi doet รฉn mijn mail voorleest. Mijn pc’s zijn altijd zelfbouw en retesnel. Oh ja, ik heb 3 laptops, in verschillende maten – want je weet maar nooit welke je nodig hebt. Dus ook een gadgetnerd.

Tegenwoordig ben ik ook zelfstandig ondernemer. De titel op mijn kaartje is: Chief WebChick (CWC) en mijn credo is “want nerd is het nieuwe zwart”(zie foto van mijn tas). Ook een ondernemernerd dus.

Als kind tekende ik anders dan andere kinderen geen huisjes en boompjes, maar dracula’s en begraafplaatsen. Ik kijk รกlle horrorfilms, ook de slechte en mijn oude startpagina wasย rotten.com. Ook een beetje een freaky nerd dus.

Er is een aantal dingen waar ik niet goed tegen kan: onverwacht bezoek (ik maak niet open), glazen die te vol zijn geschonken (ik drink er niet uit), mensen die zomaar bellen (ik word er zenuwachtig van), al dat gezoen dat mensen doen als ze elkaar zien (ik weiger) en mensen die het niet toegeven wanneer ik gelijk heb en zij ongelijk (die laat ik niet gaan totdat ze het toegeven). Ook een contactgestoorde nerd dus.

Ik lees fantasy, ben een trekkie (minder van star wars) en kijk alle series die een fantasy element hebben – op dit moment Sanctuary US. Ook al een pop-culture nerd.

Ik ben trouwens wel getrouwd, dan schijn je een geek te zijn. Maar dat weiger ik gewoon.

Nou, dat was mijn motivatie. Ik hoor graag van jullie!

Xaviera
ps: heb niet van die fantastische poseerfoto’s…maar such is life ๐Ÿ™‚

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

4 comments

    1. Zo, vandaag is zwaar, zegt zij met een stndrelae lach. @Mephisto, je maakt me verlegen, dank voor je ondersteunende woorden, zelf oi va voi, zelf zie ik er niet altijd de wijsheid van in. @k van vulpen, het heeft in elk geval weinig met de liefde te maken, volgens mij, gek genoeg, toch? Net als jij, denk ik vrij zwart wit. En dit is allemaal niet zo politiekcorrect, maar such is life. Ook ik heb recht op mijn mening. En jij. @Alice, lekker, dat je even bij mij kwam zitten @Frap, de ellende met mateloos is dat er ook niet een goed (of een fout) moment bestaat. Mateloos is met alles dat je hebt, nu, totdat het over is. Kan niet, mag niet, moet niet, zal niet, wil niet, gebeurt toch. @Jeg, strijk jij? Och, och, och, Jeg, ik heb zo genoeg van die slobbertrui en die spijkerbroek, haren stoffig opgestoken tussen de dozen, je hebt geen idee! @Eline, het is moeilijk, dat vasthouden en loslaten. Eigenlijk heb ik er geen zeggenschap over. Ik doe maar wat. Over Golda kan ik wel uitleggen, maar dat wordt een heel politiekdebat. Het kwam omdat k het over Venus had en ik aan Mars moest denken. Mannen en vrouwen en zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit