Dag 2 #aruba

op dag 2 hebben we ook een beetje gefeest. Wel na nog wat strand trouwens. Maar goed, we bezochten dus een bar, met een vergunning die Zo oud was, dat hij niet meer leesbaar was. Volgens die vergunning mochten ze dus wel alcohol verkopen, maar niet voor je inschenken. Als je wat wilde drinken, dan kocht je een mini-flesje en een blikje fris en mocht je dat staand aan de bar zelf mixen en drinken. Stoelen? verboden! De tent mag in niks op een bar lijken, maar is een winkel…wel eentje waar je dus je baco binnen mag drinken!

Wat een lieve mensen daar! De mevrouw achter de toonbank was al over de 80 en de tent was van haar. Ik kan je een bezoekje aanraden. Het is even wennen, maar de gastvrijheid maakt het gebrek aan stoelen goed.

Verder kun je hier alle foto’s bekijken of op de 6 hieronder klikken voor een grotere versie!

 

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit