Evolutie en het einde van de wereld

Dat krijg je er dus van als je de hele avond zit te Wordfeuden. Dan mis je het belangrijke nieuws: de wereld vergaat vandaag (alweer). Wat een ramp zeg..of misschien ook helemaal niet.

Ik kwam dit filmpje tegen op YouTube. De maker heeft een aantal quotes bij elkaar gezet van grote filosofen en vraagt zich hardop af: zijn we wel geΓ«volueerd?

Wat vind jij? Is het einde van de wereld misschien helemaal niet zulk slecht nieuws?

httpv://www.youtube.com/watch?v=VyHGK29xWTM

[facebook_ilike]

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

2 comments

  1. Grappig, vriendlief & ik hadden t hier laatst ook over. Maar niet naar aanleiding van een of andere onheilsprofeet. Die doet in mijn ogen aan bangmakerij. Tsja, evolutie? Ik heb t idee dat we gruwelijk stil staan, en/of in rondjes draaien. Einde v/d wereld zal er niet komen.Β MisschienΒ wel t besef bij hopelijk veel mensen dat t zo niet langer kan en anders moet. Ik vind t wel tijd worden dat we eens moeten gaan leren van onze geschiedenis en van onze fouten. Tot op heden is daar weinig van te merken. Maar dat is mijn bescheiden mening! Ondanks deze kritieke noot zie ik het eea nog steeds positief in! πŸ™‚Β 

  2. Wat ik dus wilde zeggen: er is een verschil tussen het einde van de wereld en het einde van de mensheid. Ik maak me om geen van beide druk. Denk dat het einde van de mensheid erg goed is voor de wereld en tja, die wereld…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit