Tieten

Amerikanen zijn maar rare jongens. Dat wist je natuurlijk allang, maar het internet heeft dat op allerlei fronten nog eens benadrukt. Het zijn ook best leuke jongens hoor. Ik heb inmiddels twee keer New York en één keer Texas bezocht en ik kan niet anders zeggen dan dat het vriendelijke mensen zijn. Jawel, in Texas was ik licht verontrust over eventuele lynchpartijen, maar dat viel dus reuze mee (getuige ook het feit dat ik naar je aan het bloggen ben).

Maar de hi-i’m-dave-how-are-you-vriendelijkheid maakt hun vreemde gewoonten natuurlijk niet goed.

Op een van mijn klikpartijen door Reddit kwam ik dit filmpje tegen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wVmOez447mM

Nu is de premisse van dit programma al raar genoeg: aanstaande bruiden die zich helemaal laten verbouwen om er op hun huwelijksdag op z’n plastic best uit te kunnen zien. Nu ben ik niet eindeloos tegen operaties hoor. Een leuke ooglift of wat tietenoptrekkerij, dat moet iedereen zelf weten – no problem. Maar voor mij persoonlijk is het eindeloos snijden ten behoven van een verwrongen ideaalbeeld, tsja…da’s niet zo handig.

Maar dat is niet eens wat ik het gekste vind aan het filmpje hierboven. Het gekste vind ik het idee van naaktheid van Yanks. De dames worden om mee te beginnen aan alle kanten bestift door een poor excuse for a plastic surgeon: dit eraf, dit erbij, dat omhoog…stift stift. En tijdens dat stiften staan de dames er redelijk naakt bij omdat stiften nu eenmaal het beste werkt op blote huid. Het wordt gek wanneer er tieten in beeld komen. De tieten zelf worden namelijk niet echt weggeblokt (met van die blokjes die maken dat je denkt “aaaah, ik word blind”), maar de tepels wel.

Huh, tieten zijn niet naakt (en in bijna volle glorie te bewonderen op catwalks), maar zodra er een tepel bij in wordt gemixt, dan is het ráák. Dát mogen kinderen niet zien. Dat mogen wij volwassenen zelfs niet zien. Dát gaat te ver.

Datzelfde geldt overigens totaal niet voor mannentepels. Die mogen te pas en te onpas in beeld verschijnen. Die zijn oké zeg maar. Zó oké dat ook hier in Nederland met mooi weer de mannentepels je om de oren vliegen. Naar mijn idee een slecht plan overigens: het  mag dan wel warm zijn, maar hou a.u.b. je shirt aan. Maar goed, dat geheel terzijde.

Ik vind het maar een raar fenomeen, die tepelangst en het overseksualiseren van die 2 stippies. Niet dat ik nou meteen vind dat iedereen maar de tepels eruit moet gooien. Maar als de dames dan toch halfnaakt zijn, dan moeten de tepels toch ook niks uitmaken.

Vergeet trouwens ook vooral de jongens van Facebook niet. Zij verboden (en verwijderden) foto’s van borstvoeding gevende vrouwen. Really guys? Hoe ziekelijk is dat? De aanschouwers maken er zelf iets seksueels van en klagen dan feitelijk over hun eigen opgewonden status. Het zijn gewoon hompjes vlees hoor mannen. Soms komt er melk uit, soms kun je er sexy (dingen) mee doen – maar ja, als ik het internet mag geloven zijn mensen bijzonder creatief waar het gaat om seksuele plannetjes.

Raar en dubbel. Grow up already man.

 

P.s: weet nu al dat ik hierop allerlei stomme reacties krijg van allerlei stomme kerels met allerlei dubbelzinnige opmerkingen, die het woord “stout” serieus gebruiken. Alvast preventief: je bent een sukkel! 🙂

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

4 comments

 1. Hehehehe leuk stukje, ja het is wel te verwachten als je de reacties zag na het tepel geval van Janet Jackson op de Super Bowl…..had niet anders verwacht van de amerikanen :-p

  En sorry kon geen leuke flauwe opmerking verzinnen met “stout” 😉

 2. Het meets bizar was het gesteld met Amerikaanse films en vooral televisieseries tit aan ongeveer 1990. Nergens anders was er meer aanleiding voor mensen om naakt rond te lopen, maar men bleef consequent met lakens om zich heen rondzeulen in eigen huis, en zelf tijdens De Daad bleven alle tepels  zedig bedekt.
  Nederlandse producties hadden last van het omgekeerde in die tijd, daar verschenen om de haverklap geheel non-functioneel ontklede personen in beeld.

 3. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to figure out if its a problem on
  my end or if it’s the blog. Any feedback
  would be greatly appreciated.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit