Ik eet me een hoedje

Na een stranddagje op dinsdag en een bruine ik, maar verbrande Jan, deden we het een dagje rustig aan en bleven we in de schaduw en waar mogelijk de airco. Die blanke huidjes kunnen ook niks hebben he πŸ˜‰

De foto’s zijn een beetje willekeurig. Maar willekeurig is ook keurig….of zoiets…!

image009
Er lopen hier dus bakken met wilde ezels rond. Die zijn me toch een partij schattig. Aan de verkeersregels houden ze zich echter totaal niet. Ezel-gerelateerde files zijn dan ook geen uitzondering.

 

image006
Deze jennifer Lopez hoed kwam ik in het toeristenstukkie tegen en ik was direct verkocht. Kun je in je hoofd Jennifer a.u.b. uitspreken als gennifer? Dank u!
image008
Het vervelende van mijn hoed is wel dat hij Jan beter staat. Gelukkig is hij knalroze en is de kans dat Jan er mee vandoor gaat daarmee minder dan 47%.

 

image004
Onze eerste keer uit eten op Aruba was bij steakhouse Tango. Lekker joh. Laat je niet afleiden door mijn vreselijk slechte foodporn skills. De biefstuk smolt op mijn tong. Links zie je trouwens de staart van een kreeft. Hoe bah is dat. Kreeften zijn de insecten van de zee. Iiieeewwww!
image007
Het toetje heb ik al wat beter op de digitale plaat vastgelegd. Hoewel ik zelf geen toetje heb besteld (ik was al vol na de Amerikaanse portie hoofdgerecht), heb ik wel wat van Jan gepikt. Een soort hemels suikerfeest …zo zou ik het beschrijven. En dat deed ik ook net. Lees maar even terug.
image002
Dit is tot nu toe dΓ© ontdekking van deze vakantie “I can’t believe it’s nog butter” (jawel, dat is de naam) is dus geen boter, maar smaakt naar gezouten roomboter. Lekker joh. Ik ga een pakje meesmokkelen naar Nederland.
Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

4 comments

  1. Die “I can’t believe it’s not butter’-boter is briljant! Die had ik toen ik in Engeland woonde en studeerde. Hilarisch om aan tafel te zitten met al je huisgenoten en dan te zeggen op je goedste Brits “Could you pass me the I-can’t-believe-it’s-not-butter-butter, please?” πŸ˜‰

  2. Hahaha en het is lekker he? Waarom hebben we dat in Nederland nou niet 》 ik kan niet geloven dat het geen boter is πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit