Gaan en er zijn. Het laatste is het leukste.

Nou, de internetverbinding is hier…..dunnetjes. Dus veel spul komt niet op de juiste volgorde binnen. Maar een dunne verbinding is ook niet ongezond, zo tijdens de vakantie denk ik zo. Anywho: foto’s.

10712837_10152470433028558_883386955487741170_n
Net voor vertrek kijkt Isadora me beschuldigend aan. Rechts achter haar zie je Nicolai / als je heeeel goed kijkt. Ook hij is licht ontevreden over alle bedrijvigheid!
image001
Ik heb dus bijna de hele vlucht naar dot scherm zitten staren. Hier zijn we over de helft. Gelukkig maar, want geduld mag dan een schone zaak zijn, ik heb er nog geen gram van!
image002
Jan vindt het vluchtinformatiescherm niks aan en kijkt een of ander onzinnig vechtfilmpje (iets met MMA en mannen die elkaar de hele tijd – met veel geweld – willen knuffelen.

 

image004

Twee zonnebrillen, want op één kun je niet lopen….of iets van die strekking. KLM had overigens geen rum (foei, geen rum op weg naar de Cariben), maar wel een heeeeeele straffe whisky.
image006
Ik had dus een kosjere maaltijd besteld. De plus; je krijgt als eerste je eten. De min: het was zalm met rijst en ik lust geen vis. Jan gelukkig wel. Maar de zalm was een karmische straf omdat ik me voordeed als Joodse. Kan het toch nog steeds aanraden, want de tweede maaltijd was pita gyros #nomnomnom

 

image003

En dan eindelijk op Aruba. First stop: een willekeurige plek die Piña colada’s biedt. Want die zijn hier zo lekker, dat het verboden zou moeten worden. Maar dan niet echt, want dat zou saai zijn.

 

image005
Hoewel er natuurlijk al sinds het begin der tijden én daarvoor vierkant geld is op Aruba, blijf ik het het absolute einde vinden. Kijk nou….vierkant geld. Dat moeten wij ook hebben!
Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

5 comments

  1. Yay! U bent er! 😀 Ik ga zelf altijd voor Aziatisch vegetarisch, wat vooral dolkomische “complete verwarring”- situaties oplevert bij het vliegpersoneel als ik met mijn bleekneusje naast iemand zit die wél Aziatisch is. *roept “Hierrr met die saag paneer!”* 😀

    En ik wil dus NU vierkant geld. NU!

    Oh, en nog heel veel plezier natuurlijk!

  2. Hahaha…ze probeerden tijdens onze vlucht een indiaas ogend meisje steeds die indian meal aan te smeren. Maar die had dat dus totaaaaaaaaal niet besteld 😀

    En vierkante munten 》 baas!

  3. Ja! Ik spaar die vierkante muntjes dus ook altijd! (Maar dan van dat ene buureiland hè, je snapt toch) 5 cent, 50 cent… Dat geld kan niet rollen, dus dat mag je verzamelen. De rest moet natuurlijk wel uitgegeven worden!

  4. Amen voor de Arubaanse Piña colada’s! Jammer dat het net nier meer paste om wat af te spreken, toen jij eenmaal heelhuids daar was, zat ik zowat alweer in de taxi naar vliegveld. Veel plezier in ieder geval, wij hebben genoten van het one happy island 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit