We gaan weer naar Aruba

Het is inmiddels alweer 3 jaar geleden dat ik op vakantie ging. Toen nog op een cruis, waar ik prompt een hele heftige voedselvergiftiging opliep. Een en al spanning, sensatie en kotsen. Enige lichtpunt: ik ben de enige persoon op de wereld, die lichter van de cruise afkwam, dan ik erop ging. Maar nu is het weer eens tijd voor een vakantie en dit keer gaan we bijna 4 weken naar Aruba. Naar huis. Nou ja, tweede huis. Héérlijk!

Ik ben van plan om onderweg te bloggen, vloggen en ploggen. Te zloggen, dloggen en sloggen (zing-bloggen, dans-bloggen en strand-bloggen). Dat neem ik me elke keer voor en met wisselend succes. En ja, de kans is groot dat wat ik hier blog/plog/vlog/zlog/dlog én slog voor jou helemaal niet interessant is. Ik ben namelijk niet van plan om erg interessant te zijn. Maar vooral van plan om wat materiaal en herinneringen te bewaren voor over x jaar, zodat ik terug kan kijken en kan denken….oooohhh….was ik nog maar 39. Maar het mooie aan de intwerwebs is, dat je heel gemakkelijk van alles kunt negeren en dus ook mijn blogs/plogs/vlogs/zlogs/dlogs én slogs.

Maar verveel je je een keertje, dan is reactie altijd welkom. Want dat vind ik gezellig. Morgen start ik. Want je vakantie start altijd ver voor vertrek. Lees/kijk je mee? Leuk! We houden contact!

p.s.: voor alle inbrekers en nare dieven > ik heb een house-/cat sitter!

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

1 comment

  1. Woohoo! Veel plezier! Ik sprak van de week toevallig een studiegenoot, die bleek ook uit Aruba te komen, en de zucht waarmee hij “Aruba” zei, sprak boekdelen. Ik zie de blogs/plogs/vlogs/zlogs/dlogs én slogs dan ook met voorpret tegemoet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit