Aurale penetratie

Uitgaan blijft leuk. Ook op je negenentwintigste. Ik doe het dan ook al 16 jaar en  ben intussen bijna olympisch kampioen stappen. Er is een onderdeel van het nachtleven waar ik nog steeds niet aan kan wennen: de aurale penetratie. Het feit dat mensen (lees mannen) niet in staat zijn een normale conversatie met je aan te gaan, zonder daarbij zodanig dichtbij te komen dat je de poriën op hun neus uitgebreid kan tellen. Zo was ik laatst in een disco en kwam er een jongetje van 22 op me af. Van versieren had hij geen kaas gegeten, maar daar liet hij zich niet door weerhouden:

“Ben je vrijgezel?” Vroeg hij.

“Ja” antwoordde ik.

“Wat ben ik blij om dat te horen” zei hij.

“Hoe oud ben jij eigenlijk?” vroeg ik.

“22” bekende hij en legde zijn hand nonchalant op mijn achterwerk

“Touch me again and I’ll kill you” adviseerde ik.

Mijn advies nam hij maar aan.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit