Cuba – towelart

Ochtend 1 in het hotel in Varadero hebben we wat geld achter gelaten op het hoofdkussen. Dat schijnt de gewoonte te zijn. Niet dat het Moet, maar waarom ook niet. De kamermeisjes kunnen zo ook eens wat bijverdienen. Wanneer terugkomen van de presentatie over Cuba én onze eerste echte Cuba Libre, zien we in onze kamer meteen waarom die paar peso’s lonen (los van dat je er iemand natuurlijk mee helpt).

Naast een vriendelijk briefje, zijn onze handdoeken veranderd in prachtige creaties. In de dagen die volgen wacht ons bij terugkomst op de hotelkamer steeds een leuke verrassing. Erg crea bea allemaal.

Die zondag en maandag doen we eigenlijk niks. Tenminste niks echt leuks. Jan krijgt het ergens tussendoor nog wel voor elkaar om een flinke snee in zijn teen op te lopen. Dan blijkt meteen weer dat we in Cuba zijn. Het hotel heeft geen ontsmettingsspul en al helemaal geen pleisters.

Gelukkig zijn andere toeristen slimmer geweest dan wij en kunnen we bij hen wel wat spulletjes krijgen. Los daarvan gaan zondag en maandag over zon, strand, rust en rum.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit