Uiteraard

Okay okay. Jij – semi intellectuele lezer van mijn site – kijkt natuurlijk NOOIT naar de gouden kooi. Behalve die ene keer dan misschien in de wachtkamer van de tandarts. Ik – onderontwikkelde cultuurbarbaar – ben echter bereid je in te fluisteren dat je vanavond voor Amanda moet stemmen. ( SMS Amanda naar 5656). Simpelweg omdat de psychopaat Huub niet eens minimaal mag winnen. En Amanda is gewoon gezellig Amsterdams. Dat moeten we juist hebben in deze maatschappij die steeds meer in handen is van de CU en het CDA.

Verder moet de Gouden Kooi natuurlijk verboden worden. En ook niet bekeken. (stem AMANDA 5656). Duh.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

11 comments

 1. John de Mol moet gewoon verboden worden. Of op zijn minst zijn nationaliteit afgenomen. De vraag is welk land hem dan wel wil hebben, natuurlijk. Als je zelfs voor Nederland te stijlloos bent, ben je toch wel op het absolute nulpunt beland.

 2. Semi-intellectueel? Ikke? Ik ben gewoon een hyperelitaire, intellectuele trut. Ik heb niet nooit de gouden kooi gezien, maar ik vond het te stom om John de Mols kas te gaan spekken. Daarmee stimuleer je hem bovendien om het trucje nog een keer te doen. Sorry, ik doe niet mee vandaag.

 3. ik heb helaas geen tv,
  heeft niets met mijn intelect te maken, of een vage geloofsovertuiging, gewoon met boedelscheiding,

  heb dus nooit gekeken, ga ook niet stemmen, ik ga zeker geld spenderen opdat iemand anders er met nog meer geld vandoor kan gaan en het miljoenen imperium van de heer de Mol aanzienlijk groeit door de de sms opbrengsten,
  neen, dus, daar ben ik dan wel weer iets te inteligent voor 😉

 4. Het enige vermakelijke aan de finale van de gouden kooi was om te zien hoe jaren ’50 fossiel Joop “Astma” van het cda zichzelf de hele avond in de media belachelijk maakte.

 5. Goed gegokt. Ik kijk niet naar de Gouden Kooi, heb geen idee wie Amanda is en het boeit me ook niet 🙂

  Kom hier terecht, omdat mijn zusje ook Xaviera heet (en die naam zie je niet vaak) en zij dat ook schrijft zoals jij Xa4a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit