Iedereen okay?

Dat was even schrikken. Zit ik lekker relaxt, onder het genot van zelfgebakken donuts, naar Final Destination 3 (stom verhaal, maar toch best spannend) te kijken. Klik ik even op nu.nl zie ik dat er in Utrecht een trap is ingestort en mensen ernstig gewond zijn geraakt. Het ongeluk gebeurde voor de winkel van Sinkel, waar ik met mijn zusjes en onze vriendjes vanmiddag wat zat te drinken. Het was druk in de stad i.v.m. de culturele zondag. Dit keer ging er een botenparade voorbij over de gracht met daarop bands..goeie bands ook nog. ’s avonds trad Zuco 103 op, voor de Winkel dus, maar toen zaten wij alweer thuis. Ik hoorde trouwens tijdens het film kijken wel een hele rits aan sirenes voorbij gaan (ik woon zo’n 6 minuten lopen van de Winkel van Sinkel), maar ik dacht dat het om een vechtpartij ofzo ging.Nadat ik het slechte nieuws gelezen had, heb ik meteen een rondje gebeld om te kijken of iedereen nog gezond en wel was. Gelukkig was dat het geval en hoef ik me (so far) over naasten en vrienden geen zorgen te maken. Acht mensen liggen wel in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ik hoop dat het gauw goed met ze gaat en ook met alle andere minder zwaar gewonden.

Echt rot dat zoiets moet gebeuren.

X.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

3 comments

  1. Pingback: hydrocodone
  2. Pingback: xanax cheap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit