Ik ben toch wel benieuwd..

Dit is nou pas Γ©cht integratie……. Nu nog Jantje Smith met Busta Rhymes (in het kader van internationale betrekkingen) en de cirkel is rond.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Nou, ik heb eigenlijk liever niet dat Jantje Smit, Frans Bauer en consorten integreren met het muzikale deel van onze bevolking.

    God-oh-god als we onze koloniΓ«n en immigranten toch niet gehad hadden; zaten we hier nog steeds uitsluitend met boerenkool en de klompendans… Als ze nu ook nog hun klimaat meegenomen hadden was het helemaal perfect geweest. Nou ja, voor één maand is dat dit jaar wel gelukt, in elk geval.

  2. Ik ben ook vooral benieuwd. Je kunt van alles van Elton John vinden maar muziek maken kan hij. Al is het dan niet altijd mijn smaak. Meest sprekende voorbeeld dat zo’n samenwerking goed uit kan pakken is Paul Simon. Dat gedoe samen met Garfunkel was ronduit ruk, de muziek die hij later met dat Zuid Afrkaanse clubje maakte meer dan geweldig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit