Paar daagjes weg

Zo, morgenochtend vertrek ik om een uur of 5 naar Cahors in Zuid-Frankrijk. De beste vriendin van mijn vriend gaat namelijk trouwen en dat doet ze op z’n Frans. Nu ben ik zelf niet zo van de trouwerijen. Maar het feit dat we ongeveer 13 uur moeten rijden maakt veel goed. Ik ben namelijk gek op reizen met de auto. Het vliegtuig is fijn hoor – en naar Aruba een stuk praktischer. Maar zolang de bestemming binnen Europa ligt, vind ik met de auto reizen echt een stuk spannender.

 

Vandaag wordt dus een dag van voorbereiding. Inkopen doen voor onderwerg (benzinestation eten geeft me een maagverzakking), spullen inpakken, kaartje van Frankrijk kopen etc. etc.

Donderdagavond komen we aan op de plaats van bestemming en zondag in de vroege uurtjes vertrekken we weer. Ik ben dus een paar dagen afwezig, tenzij ik me megaverveel én het me lukt om via mijn mobiel een logje te plegen.

Nu eerst douchen, aankleden en inkopen doen!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. Dat is leuk een trouwerij helemaal in Zuid-Frankrijk. Hopelijk schijnt de zon en kun je lekker genieten. Eet niet te veel orgaanvlees, want daar zijn de Fransen gek op, maar jouw maag…

  2. Leuk, die trouwerijen in ZF, maar zelfs als je gemiddeld 240 probeert doe je er veel te lang over. Misschien dat het antwoord dan toch 360 is, maar daar lijkt zowaar mijn mannelijkheid nog eens 120 p/u tekort te schieten! Argh! Where does it end?!

    Oh. Ja… Veel plezier. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit