Groenlinks kandidaten….praten

In de week voor het congres leek het me leuk om GroenLinks-leden de kans te geven om de kandidaten (op wat minder formele wijze) beter te leren kennen. En vooral om alle kandidaten die wat minder digitaal zijn (lees geen website hebben) de kans te geven om ook op het GL-weblog-netwerk wat te roepen.

Ik heb dus een vragenlijstje met 10 vragen samengesteld en die, heel digitaal per email, aan alle kandidaten voorgelegd. Ik weet meteen ook waarom ik GL zo’n leuke partij vind: alle reacties zijn (tot nu toe) positief! In de komende dagen zal je dus wat kandidaten voorbij zien gaan met hun lijstjes.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit