Too hot!

Mijn zusje en ik wonen in hetzelfde huis. Het huis is van mijn ouders en zij wonen op Aruba. Het is een prettige regeling en een prachtig huis. Ik heb een eigen etage (de eerste) en mijn zusje ook (de tweede), een etage wordt verhuurd. Mijn zusje en ik zijn allebei erg op onze privacy gesteld. We zitten dus niet dagelijke bij elkaar op de kamer. Maar soms vinden we het wel gezellig om met elkaar te kleppen (dat doen we dan meteen uren) of bijvoorbeeld samen eten.

Een paar jaar terug bood ik mijn zusje en haar vriend aan voor hen te koken. We hadden al best lang niet samen gegeten en ik vond dat het er hoog tijd voor was. Ik zou die avond Chili con carne maken. In het kader van lekker en simpel. Ik had die dag gewerkt en een megadrukke dag gehad. Toen ik thuiskwam ging ik dan ook direct koken. Want als ik na zo’n dag eerst ga zitten, sta ik de hele avond niet meer op. Halverwege de bereiding van het eten kwam ik erachter dat ik geen sambal meer in huis had. En chili con carne zonder sambal is als bruine bonen zonder suiker, het is het gewoon net niet.

Klik hier om verder te lezen

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit