Een lekkere mep

Ik heb vreselijke zin om iemand te slaan. En niet een corrigerende tik he, maar gewoon een megaklap. BOEM. Ik heb niet echt een reden hoor. Gewoon teveel energie. Van die energie waardoor je de hele tijd op de tafel zit te tikken of met je voet op en neer gaat of aan je oor trekt of aan je neus krabt. Wat het ook is dat jij doet met teveel energie.

Alleen heb ik nu Zoveel energie dat al die dingen niet voldoende zijn. Nu wil ik dus iemand slaan. Maar ja, dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Te geconditioneerd. Eerst praten, zeiden mijn ouders altijd. Tot dat ik op een dag een paar hele rake klappen kreeg van iemand. Ik was 14 ofzo en ik de persoon in kwestie had iets onaardigs over mijn moeder gezegd. Waarop ik terug verwees naar haar moeder. Tsja… Ik wilde weglopen toen ik in mijn ooghoek een hele rare beweging zag. Ken je dat moment waarop Fred Flinstone weg wil rennen. Dat doet hij dan altijd eerst even op zยดn plaats. Nou dat deed zij dus ook. En voor ik het wist had ze me beet bij mijn beide schouders en plantte ze haar knie een paar keer stevig in mijn maag. Ze greep me met haar nagels bij mijn nek, waarvan de huid zich meteen gewonnen gaf (watje) en wilde me een kopstoot geven. Ik wachtte het maar niet af en liet me vallen. Het meisje in kwestie was namelijk een kickbokser en een goeie! Eenmaal op de grond hielden de klappen op. En daar lag ik dan. Mijn maag deed pijn. Mijn nek deed pijn. Maar vooral mijn ego schreeuwde moord en brand.

Eerst praten.

Dat was dus het enige wat ik kon. Dus dat deed ik dan maar: “Ik pak je nog wel. Jij kan maar beter uitkijken. Just keep looking over your shoulders (ik was toen tweetalig).”

Terwijl ik het zei wist ik dat het nergens op sloeg. Bla bla bla en niks meer. Maar ja, met een kapotte ego moet je toch iets. Ik had in ieder geval het laatste woord!

Iemand slaan, dat doe ik dus niet. In principe dan he. Want je weet het nooit! Misschien kan iemand mij wel ZO boos maken dat mijn conditionering verdwijnt als sneeuw voor de Arubaanse zon. Maar vandaag zal ik mijn energie toch maar met getik kwijt moeten. Niemand die zich namelijk vrijwillig opgeeft voor een goeie mep. Tsja, soms zit het mee. Soms zit het tegen!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

16 comments

 1. Ey BTS!!!

  Heb jij ook zo’n moeite om je in te houden? Ik kan het haast niet laten om over de muppet show te beginnen…..(hmhmmhmh…grgrgg….arghhh)

  ok het is me toch gelukt….oef! Dat scheelde weinig.

  Alles kits? We hebben geprobeerd Ascom weer opnieuw leven in te blazen door een light versie te beginnen, maar ik zit zoals gewoonlijk weer tegen mezelf aan te kletsen.

 2. Arucamba,

  hmm Xaviera heeft zin om te meppen dus pas maar op.

  Nou ik ben gewoon doorgegaan op Bonairestation.com, Sabastation.com, Cubastation.com, Grenadastation.com etc etc. overal een IPban gekregen…

  Is er weer een AScom??

 3. Ja straks moeten we bij de sukkels van geenstijl lezen : groenlinks lid slaat graag mensen in elkaar. Komen ze weer met dat eeuwige verhaal over bivaksmutsen en dierenactivisten die gevaarlijk zijn.

 4. Relax, my roaring one. :p

  Je wilt helemaal niemand slaan, maar om op een gezonde manier met veel energie om te gaan heb je wat tegenwicht nodig. Je moet leren om er even uit te stappen, een te zijn met jezelf, je omgeving, het leven, helemaal compleet te zijn. Klinkt als: zen. ๐Ÿ˜‰

  Ik weet niet wat voor jou het beste werkt. Graaf wat in je geest, probeer wat en als je iets vindt dat voor je werkt dan moet je dat heel speciale gevoel dagelijks voor jezelf reserveren.
  Veranker het in routine en keer er dagelijks naar terug. Een half uurtje is al genoeg, maar wat meer is nog beter.

  Open deur, wist hij. ๐Ÿ˜‰

 5. BTS:

  Tegenwoordig is het een politica en dan is het voor haar niet politiek correct om halve Arubanen te slaan. Dat valt onder de categorie dwergwerpen, naar mannelijke strippers gaan, zich lam drinken enzo. allemaal dingen die ze nu niet meer mag doen. Ik voel me dus helemaal niet bedreigd.

  Kan het niet echt een AScom noemen, het is een blog waar X tot een paar weken geleden elke dag iets op zette. Aangezien ik de enigste was die daar kwam begon het een beetje saai te worden. Het probleem met die blog is dat we er niet zelf aan toe kunnen voegen zoals op Ascom.

  De link staat op de begin pagina van deze blog.

 6. Ik heb dat dus nooit: last van teveel energie. Ik heb juist vaak dat ik van alles moet en helemaal geen energie heb. Wat niet wegneemt dat ook ik regelmatig behoefte heb megaklappen aan zekere personen uit te delen. Mijn fysiek noopt echter tot zelfbeheersing.

 7. @BTS: ja, dat kan je vanaf daar makkelijk zeggen ๐Ÿ˜€

  @Kippie: JIJ? Op Mij? Wat????

  @Mad: ja, daar heb je wel een puntje…maar ja conformeren is ook maar niks he ๐Ÿ˜€

  @hopla: Wat dacht je van een peukie?

  @Suus: is het een specifiek iemand of gewoon een general ik-heb-zin-om-te-klappen-gevoel?

  @Laurent: Ja mijn fysiek dus ook. Best jammer soms ๐Ÿ™‚

  @Mister Iglo: True en met een hybride nog beter ๐Ÿ˜› Maar autorijden an sich (zonder geplet) helpt ook wel tegen teveel energie. Alleen heb ik geen auto meer. ๐Ÿ˜•

  @Flipse: It wasn’t me….!!! ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit