Lijst0

Zo en toen werd ik gebeld door Lijst0. Of ik eigenlijk wel in de kamer wilde. Natuurlijk wil ik dat. Anders had ik me natuurlijk nooit kandidaat gesteld. Dat een 21ste plaats betekent dat de kans dat het zal gebeuren erg klein is, heeft niks met de wil te maken.

Nou toen mocht ik dus meedoen met Lijst0. Vandaag waren de opnames al. Gisteren gebeld, vandaag opnames. Damn wat was ik zenuwachtig. De hele dag is compleet aan me voorbij gegaan. Tijdens het filmen zei ik iets heel anders dan dat ik in gedachten had. Ook wel iets waar ik achter sta hoor. Maar ik had gewoon iets heel anders bedacht van tevoren. Daar moet ik dus duidelijk beter in gaan worden. Mijn zenuwen de baas zijn bedoel ik dus.

Ik hou het verder kort en zal na de uitzending bij lijst0 aanstaande maandag bij BNN verder vertellen over vandaag en wat er de komende weken allemaal gaat gebeuren. Maar kijk a.s. maandag en vergeef me mijn zenuwen. Ik zal proberen ze zo snel mogelijk de wereld uit te helpen!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

20 comments

 1. Nou het waren de zenuwen gewoon. Ik vertel er maandag wel meer over. Anders verraad ik meteen wat er allemaal komt maandag, da’s ook niet gezellig. Niet dat het nou zoveel is, maar toch…..

 2. Spannend, ik ga proberen eraan te denken. Ik vind alleen die Philemon zo verschrikkelijk irritant. Maar dat is misschien ook omdat ik de persiflage op Koefnoen eerder zag dan ik hem zelf op tv zag.

 3. Nou, nog even en dan gaan we je tot iedereen’s verrassing een vlammend betoog horen afsteken over… over wat?! Peperplantjes?! 😉

 4. Hey hey, ik heb het gezien! Was leuk hoor!! Misschien een klein beetje krampachtig (probeerde je nou wel, of juist niet te lachen?), maar je maakte een veel betere indruk dan de rest! Suus is onderstebovah!! 😉

 5. Hallo politiek talent, dat Den Haag op z’n kop gaat zetten!

  Mij was ook opgevallen, dat je wat krampachtig overkwam. Voor de rest was het OK.

 6. Ha ha ha, je zou zo mijn zus kunnen zijn. 😀

  Het viel me eerlijk gezegd enorm mee, maar wat je uiteindelijk wilt bereiken is dat mensen jou willen zijn. Probeer wat meer (oprecht) positieve energie uit te stralen. Je moet in de eerste plaats een voorbeeld voor mensen zijn. Dat ben je ook, maar je gevoel loopt nog op je denkwereld achter.

  Ik bevestig uiteraard alleen wat je al weet. 🙂

 7. @Suus: ik was gewoon RETE zenuwachtig!! 🙂

  @Semtex: Spanks!!! 🙂

  @Huibert: Ik zal mijn best doen wat minder zenuwen te hebben 🙂 Moet lukken. Alles went, behalve een……… 😛

  @Hopla: Oprecht ben ik wel hoor 🙂 Mijn gevoel loopt juist over. Maar blijkbaar weet ik dat nog niet goed over te brengen. Nou ik kom elke week terug, dus nog tijd om te corrigeren 🙂

  Maar hoezo je zus? Vertel!

 8. @Suus: spanks! Ik heb ze van tevoren nog even ingeprent hoe je het uit moet spreken. Maar eerlijk gezegd snap ik wel dat het een beetje moeilijk is. ‘t heeft mij ook 12 jaar gekost om het goed te doen 😀 😀 (ksawjera)

 9. Tsk, dat woordje ‘oprecht’ was niet bedoeld om als voetnoot bij jou opgepakt te worden. Het was puur een disclaimer die ik bij positieve energie voeg omdat de Hilversumse placeholder tegenwoordig zoveel meer exposure krijgt dan het echte ding.

  Wat betreft die (non-existente) zus: Doe ermee wat je wilt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit