Wereldrecord

Ik wil dus eigenlijk schrijven over de Floorshow. Over de column die ik daar vandaag heb voorgedragen. En ik wil ook schrijven over die onaangename kerel van Leefbaar Rotterdam die daar was en nieuwe betekenis wist te geven aan het woord ‘onbeschoft’. Ik vertel ook graag over mijn moeder die in Nederland is. Of over het gezellige diner met mijn zusje. Ik will ook best wat kwijt over mijn werk en over hoe blij ik ben dat ik over 5 dagen daar weg ben.

Ik ben alleen echt te moe.

Maar ik beloof dat ik morgen weer aan het typen sla – voor diegenen die geinteresseerd zijn…nu ga ik gewoon even het wereldrecord bankhangen verbeteren!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit