Hoogst geapprecieerd

Nu wist ik wel dat er toffe mensen waren in Nederland. Maar dat er wel 869 toffe mensen waren, dΓ‘t weet ik pas sinds vanmiddag.

869 mensen hebben namelijk een voorkeursstem op mij uitgebracht. Dat is echt ONWIJS gaaf! Ik zou jullie graag allemaal een drankje aan willen bieden, maar nadere inspectie van mijn portemonnee doet mij concluderen dat dΓ‘t er nog even niet in zit!

Er belde net een meneer van de Spits om mij te vragen wat ik van die uitslag vond. Nou megafantastisch natuurlijk. Hij wilde ook weten of ik nog verdere politieke aspiraties had. Gek genoeg groeien mijn aspiraties evenredig aan het aantal zetels dat door extreem rechtse partijen wordt gehaald. Zo groot als nu zijn ze dus nog Nooit geweest.

Nou nogmaals hartelijk dank voor alle stemmen! YaΒ΄ll rock!!!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

12 comments

 1. You’re welcome πŸ˜‰

  En ik voel aan m’n water dat jij, als je jezelf wat verder profileert, een volgende keer zomaar een echt zeteltje zou kunnen halen!

 2. @Vedat:
  Je moet 25% van de kiesdeler (# stemgerechtigden / 150 zetels) stemmen hebben om met voorkeursstemmen in de kamer te komen. Dat zou in dit geval dus 16.397 stemmen zijn.

  Volgende keer moet dat lukken, X!

 3. Ik zou zeggen, graag gedaan, ware het niet dat ik niet op je heb gestemd. Maar zou ik op GroenLinks hebben gestemd, dan had ik op jou gestemd. Telt dat ook een beetje? πŸ˜›

  En inderdaad, 869 is een aantal waar je trots op mag zijn. En denk maar zo, over max. 2 jaar mogen we weer naar de stembus, nieuwe ronde nieuwe kansen.

 4. @Flipse: Wie weet! Ik ga het gewoon proberen!

  @Suus: Jawel, maar ik ben niet zo zeker van het op-hun-bek-gaan gehalte. πŸ˜•

  @de anderen: Cool πŸ™‚

  @pASCAL: Nou een heel klein beetje dan πŸ™‚

 5. Uiteraard werd het Lijst Sex van GroenSlinks, maar toen… Voor het eerst stond er niemand op die ik nog uit m’n PSP-tijd persoonlijk kende, en zelfs geen voor mij herkenbare PSPer. Hullie hebben na de eerste keer niet meer aan het bloedgroepengedoe gedaan waar het CDA zo lang aan heeft vastgehouden. Dus moest m’n feministische inborst op zoek naar een vrouw. Ik ben geen kuddedier, dus ik stem per definitie niet op een lijsttrekker, zelfs niet als ze van het begeerde geslacht is.

  De lijst op en neer, en ik kon het niet helpen:
  Naar bed naar bed, zei Duimelot
  Eerst nog wat eten, zei Likkepot
  Waar zullen we het halen, zei Lange Jan
  In grootmoeders keuken, zei Ringeling
  Dat zal ik verklappen, zei het Kleine Ding

  Het is dus juffrouw Ringeling geworden, op nummer 21 van de lijst. Heb haar later opgezocht op de website. Klinkt redelijk, en ziet er aardig uit. Heb haar portret toegevoegd aan de vele honderden op onze screensaver. Ooit zal ze voorbij komen.

  Ben.

 6. @ Xav: denk je werkelijk dat het Wilders wel lukt om “normale” mensen op die blauwe stoeltjes te zetten? Dat zijn vast net van die kneuzen als de LPF. Die gaan niets presteren en over 4 jaar is er niets van over. Mark my words. πŸ˜‰ (hoop doet leven)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit