CrRrrRrazy Kramer

Kramer van Seinfeld (je weet wel, met dat rare haar en dat geschrokken hoofd) flipte een tijdje terug compleet. Daarbij schold hij een aantal zwarte mensen herhaaldelijk uit voor Nigger. Nu weet ik niet of de beste man racist is, of dat hij gewoon heel erg boos was. Maar het is wel ontluisterend om te zien hoe hij zich laat gaan.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/qjE0E5lgm9Q” width=”425″ height=”350″/]

Maar het spijt hem achteraf gelukkig wel

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/fQ889qbGjWE” width=”425″ height=”350″/]

Ook de “niggers” hebben er wel iets over te zeggen

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/8ULM7CUcP1k” width=”425″ height=”350″/]

En deel 2

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/RF8D9A9BQ8Y” width=”425″ height=”350″/]

ย 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

9 comments

  1. Nu vind ik ook wel dat het enorm wordt opgeblazen omdat nigger in Amerika ENORM veel gebruikt wordt door negers zelf. Dus de vertrutte reactie vindt ik ook erg aangedikt. Maar inderdaad hij moet er wel flink voor op zijn flikker voor krijgen. Maar zoals alles in amerika gaat…..gaat het om geld, in plaats van dat het een straf wordt waar hij iets van leert. Het lul praatje dat die neger emotionele schade heeft opgelopen vindt ik echt bullshit.

  2. Mel Gibson liep een tijd geleden toch ook zo vreemd te doen over Joden meen ik. Toch ben ik van mening dat er dan toch iets moet zitten bij die acteurs wat niet fris is. Ik zou ook me flat uit kunnen gaan maar het zou niet bij me opkomen om iemand zijn huidskleur of ras erbij te halen want je kwaadheid mist gelijk ieder doel. Het is dan net of je met een Uzi tracht in een menigte van duizenden mensen 1 iemand uit te schakelen, nou dat wordt natuurlijk ook niets.

  3. Wat raar zeg… Ik kan me nog wel enigszins voorstellen dat je enorm kwaad wordt, en dan iets racistisch zegt gewoon om de ander te kunnen raken, niet omdat je dat ook echt vindt, maar dit gaat wel heel ver en heel lang door. Dan ga ik ook in de richting van MAD denken. En waarom werd-ie toch zo kwaad?
    Misschien is-ie aan de cocaรฏne of zo, dat-ie zo opgefokt was, en liep zijn show toch al niet goed…

  4. Beetje late reactie misschien, maar @ MAD: “nigger” gebruikt door een blanke heeft een gemene, racistische lading, terwijl “nigger” (nigga) gebruikt door een zwarte een soort geuzennaam is. Wat Xav al zei: het is dus niet hetzelfde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit